Kopi af Lyserød Gul Sommer Sjov Venner Facebook Cover (1)

Om Helene Guckelberger

Gennem det meste af mit liv, har jeg kæmpet med mit selvværd, det har påvirket mit kærlighedsliv og mit arbejdsliv. Det har været en lang vej og til tider en kamp, for at finde min rette hylde. Fordi tvivl og angsten for at fejle og selvværdet stod i vejen.

Jeg kunne ikke mærke andet end den indre uro. Den har jeg fundet nu - tilliden til mig selv, roen og modet. Min karrierevej blev formet, ud fra min egen vej frem i livet. 

Mit livsformål, er netop, at vise mine børn, du kan det du sætter dig for!

Min vision er, at hjælpe dig til at nå dit ypperste livsmål - så du kan leve dit drømmeliv.

Jeg arbejder med noget der hedder systemisk familieopstilling, som er en fuldstændig essentiel metode, når jeg arbejder med mennesker og når man taler om mønstre og mindset. Kombineret med Life coaching og meditation, der giver den perfekte helheds oplevelse.

Min lange rejse ind i den personlig udvikling, har gjort jeg i dag ved, hvad jeg vil og hvad jeg har brug for, netop for at få det i livet jeg ønsker.

Mange af mine hindringer, årsagerne har jeg fundet svaret på i min historie - familie stamtræet.

Vi kan bl.a være ubevidst loyale med personer i slægten eller vi kan være påvirkede af ting der er sket engang og de mønstre er løbet i vores slægts celle-dna og ned i os. 

Privat har jeg 2 skønne unge mennesker på 20 og 26 år. Min søns angst som barn og teen, har været min egen rejse, netop for at finde og forstå hvorfor fik han angst og hvor kom min egen frygt og tvivl fra.

Tvivl og angst kan komme i mange former og udtrykke sig meget forskelligt.

Derfor har jeg i flere år hjulpet forældre, der havde et barn med angst, der netop ønskede, at finde årsagen til angsten. Ofte mødte jeg ikke deres barn eller teenager, men ved at de fik taget ansvar for deres del, kunne barnet slappe af og noget ansvar blev taget fra deres skuldre.

Min søn lever i dag et fantastisk ungdomsliv - den angst han havde dengang, er sluppet.